- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelen
jelen
Hodnost: | Jen se vezu (25.7% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: zvěřina
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro jelen |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
13.12. | jelen |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Čokoládová šlehačka
Do mísy dáme čokoládový nápoj v prášku nebo dvě lžíce kakaa a dvě lžíce cukru. Přidáme smetanu a vše vyšleháme na tuhou šlehačku. Podáváme na pohárech, koláčích, dortech a pudincích.
víceDvoubarevné citrónové krystaly
V hrnci přivedeme k varu vodu a cukr, stáhneme plamen, vaříme asi 5 minut. Odstavíme, necháme vychladnout. Z citrónů nastrouháme 2 lžičky kůry a vymačkáme 175 ml šťávy, vše vmícháme do...
víceMalinový sorbet
Mražené maliny posypeme cukrem a dáme stranou rozmrazit. Do rendlíku dáme práškovou želatinu a 250 ml vody a necháme minutu stát. Za časného míchání zahříváme na středním plameni, až se...
víceItalské tartufo
Zmrzlinu necháme trochu změknout. Sušenky dáme na talíř, přelijeme je mandlovým likérem nebo pomerančovou šťávou. Necháme stát až se tekutina vsákne, sušenky občas obrátíme. Vychlazený plech...
víceCitrónový led v citrónových pohárcích
Po délce odřízneme 1/3 z každého citrónu. Z každé odříznuté části odkrojíme žlábkovacím nožem 6 tenkých proužků kůry, zabalíme a dáme do lednice na ozdobu. Zbývající kůru z odkrojených částí...
víceČerná kráva
Do vysoké sklenice nalijeme kolu nebo podobný nápoj. Na povrch dáme kopeček trochu změklé vanilkové zmrzliny. Ihned podáváme s brčkem a dlouhou lžičkou.
víceZmrzlinový dort Dacquoise
Dva plechy pokryjeme papírem na pečení. Na jeden nakreslíme podle talíře dva kruhy o průměru 20 cm, na další plech jeden. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, postupně do něj zašleháváme cukr, až je...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Čokoládový rýžový pudink
Do kastrolu vlijeme 2 l vody, uvedeme do varu a vsypeme propláchnutou rýži. Osolíme a pod pokličkou povaříme 10 minut. Potom rýži scedíme. V kastrůlku zahřejeme mléko s kakaem k varu, přidáme...
víceHruškový džem se zázvorem
Hrušky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců. Čtvrtky pokrájíme ještě na menší kousky. Ihned je smícháme s citronovou šťávou a nahrubo rozmělníme. Zázvor oloupeme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele