- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Krevety po kantonsku
2 lžíce rostlinného oleje rozehřejeme v předehřátém woku, přidáme rozetřený česnek a smažíme 30 vteřin. Přidáme krevety a dalších 5 minut za stálého míchání smažíme. Poté krevety vyndáme z...
víceSmažení garnáti
Oloupeme a pokrájíme česnek, garnáty omyjeme a osušíme. Rozpustíme máslo s olejem ve větší pánvi, přidáme garnáty a česnek a smažíme 5 minut za stálého míchání. Osolíme, opepříme,...
víceGarnáti se zázvorem
Očistíme a na tenké nudličky nakrájíme zázvor. Garnáty opláchneme a osušíme. Smícháme rajčatový protlak, sójovou omáčku a směs pěti koření a touto směsí potřeme garnáty. V předehřátém woku...
víceKořeněný pikantní pstruh
Kůži ryb nařízneme na více místech po obou stranách. V misce smícháme citronovou šťávu, koriandr, kmín, sůl a pepř. Do velké mísy položíme pstruhy, polijeme je marinádou a necháme marinovat...
víceMakrela na pomerančích
Ve woku rozehřejeme olej, přidáme pokrájené jarní cibulky a dvě minuty smažíme. Nastrouháme kůru z pomeranče a odstraníme zbylou kůru a bílá vlákna. Pomeranče nakrájíme odshora dolů na každé...
víceGrilovaný tuňák s citronem
Do mělké mísy vložíme plátky z tuňáka. Smícháme v misce worcester, sójovou omáčku, cukr, olej a hořčici. Plátky z tuňáka polijeme marinádou. Obracíme je opatrně v marinádě, aby se celé pokryly...
vícePolenta s uzenou treskou
V 1,5 l vodu vaříme 350 g polenty za častého míchání 35 minut. Vmícháme nasekaný špenát, máslo a polovinu pecorina. Osolíme a opepříme. Polentu rozdělíme do čtyř menších zapékacích misek a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele