- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Losos s omáčkou kaparovou
Do zapékací mísy dáme lososa bez kůže. Přidáme kuličky pepře, vývar, ocet a bobkový list. Přikryjeme mísu fólií a v předehřáté troubě pečeme 20 minut. Rybí plátky dáme na ohřátý talíř,...
vícePlatýsová filátka s hroznovým vínem
Na plátky nakrájíme rybu a dáme do hluboké pánve s pokrájenými jarními cibulkami, solí, pepřem a vínem. Uvedeme do varu, pánev zakryjeme a dusíme 4 minuty. Poté rybí plátky přemístíme na...
víceLosos vařený s penne
Do velké teflonové pánve dáme plátky lososa. Přidáme máslo (3 lžíce), špetku mořské soli, víno, kuličky pepře, estragon, citron a kopr. Pánev zakryjeme pokličkou a podusíme 10 minut na mírném...
víceSardinky zapékané s bramborami
Oloupané brambory dáme do hrnce se slanou vodu a přivedeme k varu. Vaříme je pod pokličkou 10 minut, poté je scedíme a vychladlé pokrájíme na plátky. Sardinky vykucháme a očistíme -...
víceUzená treska zapečená
1/2 lžíce másla vymažeme zapékací mísu. Dáme do ni uzenou pokrájenou tresku, zalijeme mlékem a v předehřáté troubě zapékáme 15 minut. Odlijeme zbylou tekutinu do jiné nádoby. Ve 200 ml vody...
víceTreska s ořechy po italsku
Máslo rozehřejeme v pánvi, sundáme pánev z ohně, přidáme do ní strouhanku, polovinu citronové kůry a šťávy, ořechy, polovinu petrželky a polovinu rozmarýnu. Obalíme ve směsi plátky ryby a dáme...
víceĎas mořský s okrou
V misce smícháme citronovou šťávu, kůru, roztlučený anýz, sůl a pepř. Přidáme pokrájené rybí maso bez kosti a kůže a vše promícháme. Necháme marinovat hodinu. V hrnci s vařící vodou povaříme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele