- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kuba
kuba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1127x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kuba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1127Smažené noky z kukuřičné mouky
V kastrole přivedeme do varu osolenou vodu, do které přisypáváme v malém praménku kukuřičnou krupici a pečlivě šleháme, aby se nedělaly hrudky a aby se nepřipálila. Hustou hmotu odstavíme,...
víceStudená pivní polévka
Do mísy propasírujeme vařená vejce, přidáme sůl, pepř, jemně nakrájené vařené hovězí maso, na kostičky nakrájenou oloupanou okurku, drobně posekané šalotky a petrželové nati. Vmícháme smetanu,...
víceKrůtí nudličky s rajčaty a feferony
Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na měsíčky. Z feferonek odstraníme semínka a nakrájíme na...
vícePomazánka z brynzy s lučinou a vejcem
Brynzu s lučinou dobře v misce rozšleháme a přidáme drobně nakrájená uvařená vejce.
víceFazolová polévka se zvěřinovými nočky
Fazole necháme přes noc namočené ve vodě, poté je uvaříme doměkka, vyjmeme děrovanou naběračkou do mísy a vývar odložíme. Srnčí plec a vepřový bůček umeleme, přimícháme vejce, hladkou mouku,...
vícePěna z drůbeží paštiky z vlašskými ořechy
V misce šlehačem rozšleháme paštiku do pěny a postupně přidáváme smetanu. Poté osolíme a vmícháme jemněji sekané vlašské ořechy. Pěnu necháme pod fólií v chladničce vychladit.
víceZeleninový salát s pomerančem
Syrovou mrkev a celer očistíme a jemně nastrouháme. V míse smícháme zeleninu s pomerančem, který jsme nakrájeli na kostičky. Pod fólií necháme salát v lednici vychladit.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele