- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Pstruh s mysliveckou zálivkou
Cibuli s kyselou okurkou nakrájíme nadrobno, hříbky na malé kousky, pažitku a petrželku posekáme. Pstruhy vyvrhneme, opatrně stáhneme kůži, vyjmeme páteř, ryby osolíme, pokapeme citronovou...
víceJehněčí kotlety s husí paštikou
Jehněčí kotlety naklepeme, posypeme solí, pepřem a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme z obou stran dozlatova. Paštiku z husích jater trochu naředíme masovým vývarem a metlou...
vícePalačinky s likérem
Do mísy nasypeme mouku, sůl, vanilkový cukr, přilijeme mléko, vodu, přidáme máslo, vejce a jeden žloutek. Metlou dobře rozmícháme a vyšleháme těsto na palačinky. Těsně před smažením přilijeme...
víceZavařenina pomerančová
Pomeranče dobře omyjeme kartáčkem pod tekoucí vodou, potom je rozčtvrtíme, vložíme i s kůrou do hrnce, přilijeme vodu, likér, šťávu, přivedeme k varu a povaříme asi 10 minut. Pomeranče vyndáme...
víceVepřový guláš z bůčku s játry
Maso nakrájíme na kostky, játra na nudličky a oddělíme od sebe. Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme bůček,...
víceCukroví medové slepované
Do mísy nasypeme mouku, cukr, vanilkový cukr, drcené ořechy, přidáme změklé máslo, med, žloutek, vejce a vypracujeme hladké těsto. Vyválíme ho na silnější plát, ze kterého vykrajujeme různé...
víceZmrzlinový pohár rybízový
Rybíz bez stonků nasypeme do misky, zalijeme likérem, brandy, přisypeme cukr, necháme máčet asi 10 minut. Rybíz scedíme, nasypeme do připravených pohárků, zakryjeme jahodovou zmrzlinou. V...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele