- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Hráškový aperitiv s mátou
Nakládaný hrášek scedíme a rozmixujeme. Přilijeme vývar, smetanu a přidáme žloutky. Osolíme, opepříme, důkladně promícháme, nalijeme do malých skleniček asi do dvou třetin, vložíme do horké...
víceRybízový pudinkový dort
Do kovové misky nalijeme rybízový džus, přisypeme moučkový cukr, přidáme žloutky, nabobtnalou želatinu a metlou vyšleháme. Misku vložíme do horké vodní lázně a stále šleháme, až se suroviny...
víceJahodová pěna k plnění dezertů
Jahody omyjeme, vložíme do mixéru, přisypeme cukr a rozmixujeme na kaši. Do jahodové kaše vmícháme zlehka ručně vyšlehanou šlehačku. Takto vzniklou pěnu používáme jako základ pro plnění...
víceVepřové maso smažené s arašídy
Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa a zvolna smažíme po obou stranách dokřupava. Do rendlíku nalijeme kokosové mléko, citronovou šťávu...
víceKrémová polévka z křemenáčů
Křemenáče očistíme a nahrubo nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme houby, hrnec zakryjeme a podusíme ve vlastní šťávě...
víceTagliatelle s garnátovou omáčkou
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se...
víceLyonská treska
Tresku naporcujeme na podkovy a povaříme 10 minut v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli pokrájenou na kolečka a usmažíme dorůžova. Přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele