- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Domácí mandlová zmrzlina
V kastrůlku uvedeme do varu 300ml mléka smíchaného s cukrem, vanilkovým cukrem a mletými mandlemi. Ve zbylém mléce rozmícháme žloutky, maizenu a za stálého míchání vlijeme do vařícího mléka....
víceKrůtí nudličky s Nivou
Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Maso vložíme na pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání zvolna opékáme. Zakapeme worcesterem, podle potřeby...
víceStřapačky s hlávkovým zelím
Hlávkové zelí očistíme a nadrobno nakrouháme. V hrnci rozpustíme 50 g másla, přidáme zelí, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. Oloupané brambory nastrouháme, osolíme, přisypeme hladkou...
víceSmažené řízky z vepřového boku
Očištěný a omytý vepřový bůček nakrájíme na kousky a umeleme. Žemli nakrájíme na kostičky, navlhčíme mlékem a přidáme k masu spolu s nastrouhaným sýrem a vejcem. Osolíme, opepříme a dobře...
víceFazolová kaše s mrkví
Očištěnou mrkev, pórek a petržel nakrájíme na nudličky a podusíme na lžíci másla doměkka. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Podušenou zeleninu smícháme s uvařenými fazolemi a vše...
víceHovězí plátky na červeném víně
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opečeme a vyjmeme. Ve výpeku zpěníme...
vícePařížská cibulačka
Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a krátce zpěníme na másle. Zalijeme vývarem a uvaříme do měkka. Na dno zapékací misky vložíme krajíčky chleba, posypeme je dvěma třetinami...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele