- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Hrách s kysaným zelím
Hrách přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce bobtnat. Potom hrách uvaříme doměkka. Uvařený hrách scedíme, mírně osolíme a promastíme...
víceVaječná omeleta s džemem (minutka)
Vejce rozmícháme a vlijeme do pánvičky s rozpuštěným máslem. Necháme je trochu zapéci. Do středu omelety rozetřeme džem, přeložíme ji nebo zabalíme a v troubě krátce zapečeme. Nakonec...
víceVejce zastřené (vařené)
Opláchnutá vejce naklepeme, rozevřeme skořápku a obsah vejce vpustíme do mírně osolené a okyselené vody. Dbáme, aby se neprotrhl žloutek. Vejce částečně uvaříme - bílek má být ztuhlý a žloutek...
víceKapustové řízky smažené v těstíčku
Kapustu očistíme, omyjeme a v osolené vodě ji vaříme do poloměkka. Kapustu vyjmeme a nasekáme na drobno. Z mouky, vajec a mléka připravíme hladké těstíčko, přidáme sůl a vše dobře rozšleháme....
víceSmažený balkánský sýr
Částečně odkapaný a odsolený balkánský sýr nakrájíme na silnější plátky. Sýr obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Jednotlivé porce usmažíme v horkém tuku...
víceOmáčka žloutková (na bernský způsob)
Žloutky rozšleháme, přidáme chladný vývar zbavený tuku a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Směs se nesmí vařit, aby se nesrazila. Do hustě vyšlehané směsi zvolna zašleháme vlažné...
víceKapr smažený ve vinném těstíčku
Očištěného kapra zbavíme kůže a hřbetní kosti. Maso omyjeme, nakrájíme na porce a mírně osolíme. Z vajec rozšlehaných s vínem, z hladké a hrubé mouky a trošky oleje připravíme těstíčko, ve...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele