- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Pikantní grilované klobásky
Oloupaný, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pažitku, bazalku, olivový olej, pepř a sůl dobře promícháme. Klobásy podélně nařízneme a do vzniklé kapsy vetřeme připravenou bylinkovou...
víceLívanečky s medem a ořechy
V hrnku rozetřeme droždí s cukrem, přidáme trochu vlažného mléka, mouku a necháme na teplém místě vzejít kvásek. Do hrnce vsypeme osolenou mouku, přidáme žloutky, kvásek, za stálého míchání...
víceSmažená jelení játra
Omytá játra ponoříme do mléka nebo do studené vody na 1 hodinu. Potom je očistíme, nakrájíme na tenké plátky a naklepeme. Játra obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance....
víceNákyp z jablek a banánů
Omytá, případně oloupaná jablka nakrouháme na plátky, urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy střídavě s kolečky banánů a nadrcenými piškoty. Každou vrstvu posypeme cukrem, zakapeme...
víceKachna v pomerančové šťávě
Rozmrazenou a omytou kachnu osolíme, podlijeme 400 ml vody a pečeme v troubě doměkka. Potom slijeme část tuku z kachny, přidáme do něj solamyl, pomerančovou šťávu a sirup, kečup, worcester a...
vícePlzeňská vepřová krkovička
Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém sádle. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené maso, osolíme, okmínujeme a opepříme. Poté maso zprudka opečeme po všech stranách,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele