- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Zeleninové závitky s ovčím sýrem
Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrníček a dužinu pokrájíme na kostky. Na lžíci oleje necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, přidáme rajčata a podusíme asi 5 minut....
víceChlebová polévka se sněhovými noky
Na pánvi rozehřejeme olej, osmahneme na něm oloupanou, nasekanou cibuli a česnek. Přidáme nadrobno rozlámaný chléb a zprudka opečeme. Zalijeme vývarem, přidáme loupaná rajčata i s nálevem. Vše...
víceKuře v polévce
Očištěnou zeleninu a oloupanou cibuli nakrájíme. Omyté kuře vložíme do hrnce se dvěma litry vody, přidáme připravenou zeleninu, cibuli, oloupaný česnek, bobkový list a celý pepř. Uvedeme do...
víceTelecí řízky s mátovou omáčkou
Omyté maso nakrájíme na 8 tenkých řízků, osušíme je a mírně naklepeme. Maso obalíme v hladké mouce. Rozehřejeme máslo a řízky na něm opékáme z každé strany asi 2 minuty. Potom je osolíme,...
víceKoláč s nivou
Rozehřejeme 200 g másla a rozmícháme je s vínem, moukou a špetkou soli. Vypracujeme těsto a uložíme je na 30 minut do chladničky. Oloupané šalotky nakrájíme na plátky. Na zbylém másle je...
víceBrambory zapečené s okouníkem a špenátem
Porce okouníka omyjeme a osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Oloupaný česnek nasekáme a osmahneme na 2 lžících másla. Přidáme špenát a necháme na mírném ohni zvolna...
víceGrilovaný mečoun s bylinkovým máslem
Porce ryby omyjeme a osušíme. Limetkovou kůru a šťávu smícháme s olejem, přidáme na kostičky nakrájenou feferonku a směsí rybu pokapeme. Necháme pod pokličkou asi 30 minut odležet. Porce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele