- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Majonéza nepravá vařená
Všechny přísady smícháme a za stálého kvedlání necháme na ohni zhoustnout. Vařenou majonézu používáme na bramborový salát z teplých brambor.
víceRebarborový krém s makronkami
Reveň očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 5 cm. Sekt svaříme s medem, přidáme reveň, podusíme asi 12 minut a rozmixujeme. Do krému vmícháme solamyl rozmíchaný ve 4 lžících...
víceGrilované klobásy s bylinkami
Klobásy podélně nakrojíme. Bylinky omyjeme, osušíme a jemně nasekáme. Smícháme je s prolisovaným česnekem a olivovým olejem, osolíme a opepříme. Směs vetřeme do připravených klobás,...
víceFilety ze pstruha zapečené pod žampiony a sýrem
Omyté, vykostěné filety ze pstruhů marinujeme s jablečným octem, citronovou šťávou, pepřem, solí a kari kořením. Očištěný fenykl nakrájíme na osminky a povaříme ve vývaru s trochou zázvoru....
víceBrambory plněné kysaným zelím
Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a rozpůlíme. Oloupanou, na jemno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme překrájené zelí, kmín, na kostičky pokrájený luncheon meat a prohřejeme. Z...
víceIndické kuřecí kousky
Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kousky, posypeme kari kořením a opečeme na troše oleje na teflonové pánvi spolu s nakrájeným česnekem. Maso osolíme a mírně opepříme. Potom přidáme omyté, na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele