- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce. Potom jednotlivé porce potřeme...
víceAljašská treska na žampionech
Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Jednotlivé porce mírně poprášíme prosátou moukou a zvolna opečeme v horkém tuku....
víceAljašská treska po mlynářsku
Tresku očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet. Porce obalíme nebo poprášíme prosátou moukou a v horkém tuku je po obou...
víceAlžírské kuře s mandlemi
Očištěné, omyté a osušené kuře naporcujeme a zprudka opečeme v kastrole na oleji po všech stranách. Potom maso opepříme, posypeme oloupanou, nasekanou cibulí, oloupanými mandlemi, osolíme a...
víceAmerické brambory s česnekovou zálivkou
Nové brambory dobře omyjeme a osušíme. Každou bramboru zabalíme do alobalu a upečeme v troubě doměkka. Upečené brambory vyjmeme z trouby, do každé trochu bouchneme a alobal rozbalíme. Přidáme...
víceAnanasová zmrzlina
Do kastrolu vlijeme mléko, vodu, přidáme cukr, pudinkový prášek a vše krátce převaříme. Do částečně vychladlého rozvaru vmícháme na kostičky nakrájený ananas a přilijeme šťávu z kompotu. Podle...
víceAnanasový pudink
Cukr, vanilkový cukr a žloutky umícháme do pěny. Za stálého míchání přidáme ananasovou šťávu z kompotu, drobně nakrájený ananas (50g) a mleté mandle. Nakonec vmícháme pevný sníh z bílků a...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele