- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Plátky z krůtích prsou s drůbežími játry
Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme přes vlákno na tenčí plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a po obou stranách rychle opečeme na tuku. Drůbeží játra očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky...
víceDrůbeží játra a srdíčka na slanině
Drůbeží srdíčka očistíme, rozřízneme a spolu s očištěnými játry opláchneme, krátce spaříme horkou vodou a scedíme. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatavé barvy na slanině nakrájené na...
víceDrůbeží játra a srdíčka na cibulce
Drůbeží srdíčka očistíme, rozřízneme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě. Drůbeží játra očistíme, opláchneme, krátce ovaříme a slijeme. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku...
víceKuřecí rizoto se žampiony
Kuřecí prsa omyjeme, drobně nakrájíme a osmahneme s jemně nakrájenou cibulí, kterou jsme předem osmažili na tuku dorůžova. Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na menší plátky. Osmahneme...
víceKuřecí prsa s broskvemi
Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a na horkém tuku lehce osmahneme. Přidáme 2/3 másla a velmi krátce podusíme. Na zbylém másle prohřejeme...
víceVepřový steak podle moravského sklepmistra
Vepřovou pečeni opláchneme, vykostíme a ze střední části nakrájíme silnější plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme mletým fenyklem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. ...
víceVývar z bílých kostí
Dobře omyté a rozsekané kosti vložíme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme do varu. Osolíme, přidáme na čtvrtky překrájenou cibuli a celý pepř. Snížíme příkon tepla a zvolna kosti vaříme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele