- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Indické sekané bifteky
Omyté maso nakrájíme na kousky a potom nahrubo nasekáme. Přidáme oloupané, nahrubo nasekané mandle, nasekanou cibuli s česnekem, cukr, kari koření, pálivou mletou papriku, solamyl, pepř, vejce...
víceVepřový bok na jehle
Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy...
víceVepřové karbanátky s pórkem
Mleté vepřové maso smícháme v míse se solí, pepřem a spařeným, na kolečka nakrájeným pórkem. Dobře promícháme. Vejce rozkvedláme s hladkou moukou, mlékem a se šetkou soli. Umícháme řidší...
víceSýrové toasty s bešamelem
Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji smetanou a chvíli povaříme do zhoustnutí. Bešamel osolíme a okořeníme mletou paprikou. Přidáme rozšlehaná vejce, rajčatový protlak...
víceŠpanělská papriková omáčka
Omyté a osušené papriky krátce opečeme nasucho na teflonové pánvi po všech stranách. Oloupeme je a zbavíme semínek. Paprikovou dužinu v misce jemně rozetřeme lžící. Přidáme česnek utřený se...
vícePražma na niceský způsob
V pánvi na 2 lžících rozehřátého oleje smažíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, nakrájený fenykl a rozetřený česnek 2-3 minuty za stálého míchání. Usmaženou zeleninu rozložíme do...
víceSmažení okouni
Očištěné, vykuchané okouny omyjeme a podélně rozdělíme na poloviny. Osolíme a obalíme v mleté paprice, hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Obalené ryby smažíme na pánvi na oleji...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele