- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Hlávkový salát se smetanou
Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, rozkrájíme jej na 4 díly a pečlivě opláchneme v tekoucí vodě. Do kysané smetany zašleháme cukr, ocet a sůl. Smetanu potom uchováváme v chladu. Okapaný...
víceOřechové pracinky
Z mouky, másla, 200 g cukru, mletých ořechů, skořice a roztlučeného hřebíčku vypracujeme těsto. Těstem ze dvou třetin naplníme formičky na pracny, cukroví pečeme v troubě vyhřáté na 200...
víceRagú z divoké kachny s nudlemi
Pomeranče omyjeme, z jednoho oloupeme kůru a ze všech vymačkáme šťávu. Očištěnou a omytou divokou kachnu naporcujeme a opečeme na oleji. Přidáme očištěnou mrkev, celer, cibuli a jarní cibulku...
víceTvarohový krém s jablky a pomerančem
Tvaroh vložíme do mísy a našleháme s mlékem. Oloupaná jablka nastrouháme a promícháme se šťávou a kůrou z omytého pomeranče. Směs vmícháme do našlehaného tvarohu. Krém upravíme na dezertní...
víceCarpaccio z tuňáka
V misce rozšleháme extra panenský olivový olej s nasekaným tymiánem a citronovou kůrou. Brambory vařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky a vložíme do mísy. Osolíme, přilijeme trochu...
víceHusí stehna se zeleninou
Ohřejeme med a sójovou omáčku. Přidáme očištěnou, nasekanou feferonku. Omytá husí stehna několikrát propíchneme a vetřeme do nich sůl, pepř a medovou omáčku. Stehna opečeme na másle a tuk...
víceŠunka z králičího masa
Očištěné a vykostěné králičí maso nakrájíme na kostičky, část masa můžeme umlít. Přidáme 30 g soli, dobře promícháme a ze směsi vytvarujeme šišku. Necháme v chladničce do druhého dne uležet. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele