- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Krémová cibulová polévka
V hrnci na rozehřátém másle osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přisypeme hladkou mouku, zamícháme a jíšku krátce osmahneme. Potom přilijeme vychladlý vývar, mléko a za stálého...
víceMeruňkový samet
Jogurt, omyté, vypeckované meruňky a meruňkový džus rozmixujeme v mixeru na hladký krém. Krém rozdělíme do vyšších sklenic a ihned podáváme.
víceŘecká jehněčí pečeně
Jehněčí kýtu očistíme, omyjeme a osušíme. Do masa nařízneme zářezy a do každého vsuneme plátek česneku. Kýtu osolíme, opepříme a spolu s nasekaným rozmarýnem vložíme do pekáče. Pokapeme...
víceMátová omáčka k jehněčímu masu
V misce smícháme nasekanou čerstvou mátu s cukrem. Přelijeme 2 lžícemi vroucí vody a mícháme tak dlouho, až se cukr rozpustí. Nakonec vmícháme vinný ocet a omáčku necháme vychladit. Podáváme...
víceŠpenát s ovesnými vločkami
Ovesné vločky orestujeme nasucho na pánvi dokřupava. V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme částečně rozmrazený špenátový protlak, orestované...
víceLečo s lilkem a cuketou
V pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na kostičky nakrájené papriky, cukety, lilky a rajčata. Podle chuti osolíme a opepříme, zamícháme a...
víceCukety na smetaně
Oloupané cukety podélně rozkrojíme, zbavíme semínek, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. V kastrole na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme cukety, osolíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele