- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Jablka smažená v pivním těstíčku
Mouku osolíme, přidáme žloutky, mléko, olej a pivo. Vše dobře rozšleháme a nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Jablka oloupeme, omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na...
víceMrkvová pánev se sýrem
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky. V hlubší pánvi přivedeme k varu 250 ml vody, přidáme kostku zeleninového bujónu a po rozpuštění vsypeme brambory a...
víceZeleninová pánev s červeným vínem
Omyté cukety nakrájíme na plátky, očištěné papriky na kostičky a omyté lusky rozpůlíme. V pánvi na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme cukety a...
víceSmažená čekanka
Čekanku omyjeme, konce seřízneme a hořké jádro vykrojíme. V hrnci přivedeme k varu vodu se solí a citronovou šťávou, vložíme čekanku a povaříme ji 5 minut. Povařenou, okapanou čekanku...
víceFenykl dušený s cuketou
Očištěnou cuketu, pórek, petrželovou nať a oregano omyjeme a necháme okapat. Fenykl nakrájíme na nudličky, pórek a cukety na plátky a oloupaný česnek nasekáme. Na rozehřátém olivovém oleji...
víceSelská vepřová játra
Očištěná játra nakrájíme na proužky, obalíme v hladké mouce a osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji. Poté játra vyjmeme a na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné,...
víceVepřová játra na smetaně
Očištěná játra nakrájíme na širší proužky, opepříme, posypeme kmínem a posypeme kari kořením. V pánvi na rozpáleném oleji játra osmahneme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele