- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Jahodový dezert s toastovým chlebem
Zapékací mísu nebo dezertní formu vyložíme fólií, na kterou urovnáme plátky toastového chleba bez kůrky. Cukr s částí vody rozpustíme, přidáme 1/4 omytých, nakrájených jahod a povaříme asi 3...
víceBrambory zapečené s pórkem
Oloupané brambory nakrájíme na nudličky, očištěný pórek nakrájíme na kolečka. Do zapékací mísy vymazané máslem rozložíme vrstvu brambor, na brambory vrstvu pórku a posypeme částí nastrouhaného...
víceVařený květák s rajskou omáčkou
Očištěný květák rozebereme na růžičky a v mírně osolené vodě uvaříme doměkka. Slijeme a necháme okapat. V kastrole na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme omytá, na dílky...
víceDušená kapusta s těstovinami
V kastrole na 1 lžíci oleje osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Měkkou...
vícePolévka ze sterilovaných mušlí
Mušle scedíme, nálev uchováme a doplníme vodou na objem asi 250ml. Slaninu nakrájíme nadrobno a usmažíme v hrnci dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku a část vypečeného tuku slijeme. Do...
víceDušené ústřice s pernodem a šafránem
Omyté ústřice vyjmeme z lastur a šťávu scedíme do hrnku. Do kastrolu vlijeme smetanu, vývar a víno. Přidáme očištěný, nadrobno nakrájený pórek a očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev....
víceKřupavý salát se sezamem
Fazolové výhonky propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Do salátové mísy vsypeme omyté, natrhané listy ledového salátu, fazolové výhonky, jemně nakrájené cibulky a očištěnou, na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele