- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 58Tvarohový moučník ke kávě
Cukr, vanilkový cukr, vejce, olej, mouku, kypřicí prášek a mléko smícháme v míse. Polovinu těsta vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Zbylé těsto promícháme s kakaem a kávou a nalijeme...
víceAljašská treska zapečená se sýrem
Ryby zbavíme páteřní kosti a ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme a necháme krátce odležet. Potom je krátce opečeme na tuku, vložíme...
víceFazolové lusky na másle
Očištěné fazolky nakrájíme na proužky, vsypeme do malého množství osolené vody a dusíme doměkka. Ocezené a okapané fazolky vložíme na rozehřáté máslo, opepříme je a krátce osmažíme.
víceMíchaná vejce se slaninou
Slaninu nakrájíme na malé kostičky nebo plátky a částečně roztavíme. Vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce a zvolna mícháme, až směs zhoustne. Nakonec vejce posypeme omytou, jemně...
víceŽampiony po italsku
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě. Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, přidáme okapané žamiony a omytá, na plátky...
vícePerníkové řezy s jablky
Do mouky vmícháme cukr, kakao, prášek do perníku a sodu. Přidáme olej, mléko s rozšlehanými vejci, oloupaná, nastrouhaná jablka a vše zamícháme. Těsto rozetřeme na tukem vymazaný, moukou...
víceŽampionová omáčka smetanová
Na tuku mírně zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme prosátou mouku a připravíme světlou zásmažku. Zalijeme ji prochladlým vývarem a mlékem, dobře rozšleháme a mírně osolíme. Za občasného...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele