- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 90Španělská Fabada
Klobásu, salám a slaninu nakrájíme na kousky a smažíme ve větší pánvi na oleji asi 2 minuty za stálého míchání. Přilijeme červené víno a necháme 2-3 minuty probublávat. Potom vmícháme scezené...
víceSvařené víno
Červené víno nalijeme do smaltovaného hrnce, přidáme cukr, celý hřebíček, skořici a dáme vařit. Jakmile přejde víno varem, odstavíme je z ohně a vložíme do něho kolečko omytého citronu i s...
vícePřírodní špenát
Na rozehřátém sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme zmrazený, na kousky nakrájený špenát, osolíme, opepříme a mícháme jej, až se rozmrazí a zhoustne. Nakonec přidáme rozšlehané...
víceMáslová omáčka bílá - základní
Z rozpuštěného másla a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku. Zalijeme ji vlažným, nemastným vývarem, rozmícháme a provaříme. Provařenou omáčku přecedíme přes hustý cedník. Máslovou...
víceBrambory opečené šťouchané
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme. Posypeme je petrželkou, osolíme a dáme opékat na osmaženou cibuli na tuku. Podlijeme je mlékem a když se mléko vydusí, ihned podáváme.
víceZapékané ořechové palačinky se sněhem
V mléce rozmícháme sůl, 10g cukru a žloutky. Přisypeme mouku, promícháme a těsto necháme asi 30 minut odpočinout. Pánev potřeme máslem a postupně usmažíme palačinky. Po usmažení každou...
víceBramborová kaše
Oloupané brambory propláchneme, překrájíme, zalijeme vlažnou vodou a uvaříme je doměkka. Uvařené brambory scedíme, prolisujeme nebo rozšleháme a za postupného přilévání vařícího mléka je...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele