- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Pstruh na bílém víně
Očištěné a omyté pstruhy osolíme a chvíli podusíme na části másla spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí a scezenými houbami. Přilijeme víno a dodusíme doměkka. Pstruhy upravíme na talíře. Do...
víceSekaná s omáčkou ze zakysané smetany
V míse promícháme mleté maso s oloupanou, nasekanou cibulí, strouhankou, solí, pepřem, paprikou, hořčicí a nasekanou petrželkou. Vmícháme rozšlehané vejce a vše dobře propracujeme. Polovinu...
víceHaše z uzeného vepřového kolena
Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka. Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme....
víceDušené vepřové bifteky v zelí
Kysané zelí nakrájíme, uvaříme v osolené vodě a scedíme. Omyté maso nakrájíme na kousky, umeleme a v míse smícháme se solí, pepřem, 1 lžící hladké mouky a 2 vejci. Vše dobře promícháme. Ze...
víceZapékaná zelenina z Nice
V zapékací míse smícháme omyté, na kolečka nakrájené cukety s procezenými rajčaty, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí, nasekaným česnekem a solí. Pokapeme olejem a promícháme. Zeleninu...
víceZmrazený tvarohový krém
Do mísy rozklepneme vejce, přidáme cukr a třeme do pěny. Potom po lžičkách přidáváme vlažné mléko. Směs vložíme do kastrolu a na plotně prohříváme do zhoustnutí - nesmíme vařit. Kastrol...
víceRajčatový koktejl se zakysanou smetanou
Rajčata omyjeme a nakrájíme na dílky. Vsypeme je do mixeru, přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli, petrželovou a celerovou nať. Nakonec vlijeme mléko a rozmíchanou smetanu. Mírně osolíme a vše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele