- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 36Rukolový salát s vepřovou panenkou
Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Smícháme lžíci oleje, 2 lžíce balsamica a polovinu prolisovaného česneku. Směsí potřeme plátky masa. Rukolu omyjeme a necháme...
víceFrancouzský jablkový koláč
Na pomoučeném válu rozválíme těsto a vyložíme jím kulatou koláčovou formu. Okraje zarovnáme a dno propícháme vidličkou. Necháme asi 30 minut odpočinout v chladničce. Na těsto položíme pečicí...
víceCuketové halušky
Brambory a cukety nastrouháme najemno, osolíme a necháme asi 1 hodinu odležet. Potom slijeme přebytečnou vodu. Přidáme mouku a vypracujeme vláčné těsto. Na prkénku z těsta odkrajujeme větší...
víceHuspenina z vepřového masa
Omyté a očištěné maso vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, vaříme téměř do měkka. K masu přidáme oloupanou cibuli, očištěnou zeleninu, koření, vaříme do změknutí. Vývar...
víceLangoše se sýrem
Do mouky vlijeme polovinu vlažného mléka, rozdrobíme droždí, přidáme cukr a necháme vzejít kvásek. Přidáme rozpuštěné máslo, žloutek, zbylé mléko, sůl a zaděláme řidší těsto. Necháme kynout...
víceBrambory pečené s máslem a sýrem
Brambory nakrájíme na kolečka a vyskládáme je na dno vymazaného pekáčku. Pokapeme mlékem, posypeme moukou, sýrem a pomastíme. Tak klademe jednu vrstvu po druhé a každou ještě osolíme a...
víceŽemlové knedlíky
Zatvrdlé žemle nakrájíme na kostičky a necháme je trochu oschnout. Asi 1 hodinu před vařením je polijeme mlékem s rozkvedlanými vejci a solí a lehce zamícháme. Nakonec přidáme hrubou mouku. Z...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele