- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Smažené jehněčí
Omyté maso osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme je, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Maso smažíme velmi zvolna, aby se prosmažilo i u kosti. Podáváme s různě...
vícePlněná zelná hlávka
Očištěné zelí povaříme v osolené vodě 10 minut a scedíme. Po vychladnutí odstraníme košťál, vykrojíme vnitřní část tak, aby zbyly jen velké listy. Omyté maso nakrájíme na kousky. Žemli...
víceKapustové závitky s rybí náplní
Omyté kapustové listy (8 ks) povaříme v osolené vodě 3 minuty, scedíme a necháme okapat. Omyté porce filé překrájíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 30 minut odležet. Potom filé na...
víceBerlínský mletý steak
Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Přidáme sůl, pepř, 2 lžíce studené vody, ze směsi vytvarujeme 2 steaky. Necháme je v chladu uležet nejméně 30 minut. Steaky opečeme na polovině...
víceHuspenina z vepřového masa
Omyté a očištěné maso vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, vaříme téměř do měkka. K masu přidáme oloupanou cibuli, očištěnou zeleninu, koření, vaříme do změknutí. Vývar...
víceSalát z masových kuliček a fazolí
Omyté maso nakrájíme na kousky. Žemli rozlámeme a namočíme do studené vody. Maso i vymačkanou žemli jemně umeleme, přidáme sůl, prolisovaný česnek, jemně rozkrájenou cibuli, koření a vše...
vícePaštika z kuřecího masa a žampionů
Omyté maso nakrájíme na kousky, játra očistíme a polovinu odložíme stranou. Zbylá játra krájíme na kousky. Žampiony oloupeme a rozkrájíme. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele