- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Zapékané hovězí maso
Na tuku z konzervy osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme. Na maso naskládáme plátky uvařených brambor, osolíme,...
víceVejce plněná játrovou pomazánkou
Omytá játra podusíme na másle a prolisujeme. Máslo utřeme do pěny, přidáme uvařené, prolisované žloutky, sůl, pepř, prolisovaná játra a podle potřeby smetanu. Vše dobře promícháme. Půlky...
víceŘízky z mletého bůčku
Prorostlý bůček omyjeme a nakrájíme na kostky. Dvakrát umeleme, osolíme, dobře zpracujeme a necháme odležet do druhého dne v chladu. Z masa tvarujeme na mokrém prkénku tenké řízky. Obalíme je...
víceSkopové maso na majoránce
Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. Na rozpuštěném másle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme maso, podlijeme trochou vařící vody a dusíme doměkka. V kastrole...
víceHoubová smetanová polévka
Ve studené kyselé smetaně rozkvedláme vejce, mouku a sůl. Za stálého míchání přilijeme vařící vodu se špetkou kmínu, ve které jsme povařili houby nakrájené na plátky. Vše ještě chvíli povaříme...
víceLžícový koláč
V mléce rozšleháme vejce, vmícháme cukr, vanilkový cukr, rozehřáté máslo, mouku a sůl. Vše dobře promícháme. Těsto vlijeme na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný plech. Povrch uhladíme,...
víceTěstovinový salát se sýrem
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Vychladlé je promícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, nakrájenou cibulí, uvařeným a nakrájeným celerem a oloupanými, na kostičky nakrájenými jablky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele