- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Bedly zapečené v sýrovém těstě
Očištěné kloboučky bedel mírně osolíme, opepříme a podusíme na másle asi 10 minut. Potom houby vložíme do pekáčku vymazaného kouskem másla. Zalijeme smetanou rozšlehanou s vejci, nasekanou...
víceBernské rösti
Brambory oloupeme a nastrouháme na nudličky. Slaninu nakrájíme nadrobno, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme brambory, cibuli a slaninu. Vše osolíme a...
víceBeskydský králík
Očištěného králíka naporcujeme, omyjeme a potřeme rozetřeným česnekem. Necháme do druhého dne proležet. Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do kastrolu na rozehřáté sádlo, přidáme jemně...
víceBezé dort Pavlova
Bílky se špetkou soli vyšleháme v míse na pevný sníh. Potom po lžících zašleháváme cukr a když bude sníh lesklý, zašleháme maizenu a ocet. Sníh naneseme na plech vyložený pečicím papírem do...
víceBiftečky z mletého masa s míchanými vejci
Mleté maso promícháme s jemně nakrájenou cibulí, jedním vejcem, solí a kořením. Ze směsi vytvarujeme 8 tenkých placiček a zvolna je opečeme na oleji. Umícháme zbylá 2 vejce, přidáme do...
víceBílá čokoládová pěna s lesním ovocem
Polevu rozpustíme v teplé vodní lázni a potom ji zchladíme. Z moučkového cukru a másla vyšleháme pěnu. Po jednom přidáváme žloutky a šleháme ještě 5 minut. Metlou do směsi všleháme...
víceBílé fazole po bulharsku
Fazole den předem namočíme. Druhý den je uvaříme v téže vodě. Když fazole vyplavou na povrch, vodu slijeme, zalijeme znovu horkou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele