- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Bramborový pudink plněný uzeným masem
Máslo se žloutky a solí utřeme do pěny. Přidáme prolisované brambory, sůl, sníh z bílků a trochu strouhanky. Do vymazané pudinkové formy dáme vrstvu bramborového těsta, na ni vrstvu jemně...
víceJablečné bowle bez alkoholu
Oloupaná jablka nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jádřinců a povaříme ve vodě s cukrem, skořicí a kouskem citronové kůry doměkka. Jablka nesmíme rozvařit. Necháme vychladnout. Nálev potom scedíme...
víceÚhoř na kopru
Úhoře vykucháme, stáhneme z kůže a nakrájíme na 8cm velké špalíky. Vložíme je do vroucí vody, do které jsme přidali trochu vína, ocet, kopr, bobkový list a pepř. Necháme táhnout asi 15 minut. ...
víceČínské sójové kostky
Sójové kostky zalijeme vroucí vodou a necháme 1 hodinu stát. V misce rozšleháme vejce se Solamylem a sójovou omáčkou. Vmícháme vymačkané sójové kostky a necháme asi 2 hodiny proležet. Potom...
víceKaše s tresčího filé
Omyté filé povaříme v osolené vodě asi 10 minut, vyjmeme, osušíme a jemně umeleme. Do hrnce vložíme prolisovaný česnek, umleté rybí maso a zvolna zahříváme. Po lžících přiléváme ohřátý olej a...
víceKřupavé chlebíčky Lucette
Omytá játra rozetřeme, zvlášť utřeme sardelové řezy a česnek se solí. Vše smícháme a přidáme olivový olej, tymián a pepř. Připravenou směsí potřeme opečené plátky veky a dáme na chvíli zapéci...
vícePečená jablka plněná sýrovým krémem
Jablka oloupeme, omyjeme a jádřince opatrně dostraníme. Otvory po jádřincích ještě mírně vyhloubíme a naplníme cukrem. Jablka urovnáme do pekáčku, pokapeme citronovou šťávou a podlijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele