- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Plněné vepřové plátky v alobalu
Omytou kýtu nakrájíme na silnější plátky. Do každého plátku prořízneme kapsu a maso lehce naklepeme. Do každé kapsy vložíme plátek šunky, plátek jablka, půlku okurky a 1 lžičku hořčice....
víceTěstoviny se žampionovou směsí
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem, propláchneme je vodou a scedíme. Ihned je promastíme lžící másla. Zeleninu a žampiony očistíme. Houby nakrájíme na tenké plátky, cibuli nadrobno, papriku...
víceRozpečená rajčata
Čtyři velká rajčata omyjeme, rozkrojíme, osolíme a opepříme. Rajčata zprudka opečeme na horkém oleji řeznou plochou dolů a potom je obrátíme. Podáváme sypaná sekanou petrželovou natí.
víceBrynzová polévka s nudlemi a slaninou
Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou. Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle,...
víceJablka se sýrovou náplní
Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců. Sýr utřeme s trochou smetany na hladký krém. Přidáme nastrouhaný křen, promícháme, podle chuti osolíme a osladíme. Do důlků po...
víceJáhlový nákyp s meruňkami
Z mléka, jáhel a soli uvaříme hustou kaši a necháme ji vychladit. Utřeme polovinu másla a cukru spolu s vanilkovým cukrem a žloutky, smícháme s kaší a rozinkami a rozdělíme na poloviny. ...
víceBramborové placičky se slaninou
Brambory uvaříme ve slupce doměkka (asi 30 minut), slijeme a zchladíme studenou vodou. Oloupeme a je a ještě horké prolisujeme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele