- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Žemlovka jablková
Žemli nakrájíme na tenké plátky a zvlhčíme osolenými vejci rozšlehanými s mlékem. Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme je na plátky. Do pekáče vymazaného tukem rozložíme...
víceDukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Droždí smícháme s trochou cukru, zředíme malým množstvím vlažného mléka, přidáme trochu hladké mouky a promícháme. Vznikne řídké těstíčko - kvásek, který necháme kynout na teple. Do zbylé...
víceTvarohové knedlíky
Tvaroh rozmačkáme nebo prolisujeme hrubším sítem. Žemli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a zvlhčíme mlékem. Do tvarohu přidáme sůl, prosátou hrubou mouku a rozmíchaná vejce. Vše...
víceNové brambory s tvarohem a máslem
Brambory opláchneme, zalijeme vodou, mírně osolíme a uvaříme doměkka. Uvařené brambory scedíme. Při podávání sypeme porce brambor nastrouhaným tvarohem a přeléváme je rozpuštěným máslem.
víceFazole na kyselo
Fazole přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce nabobtnat. Potom fazole zvolna vaříme doměkka. Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle...
víceČočka na kyselo
Čočku přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme vodou a necháme 1-2 hodiny v chladu bobtnat. Potom čočku zvolna vaříme téměř doměkka. Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova....
víceVaječná sedlina s uzeným masem
Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme nakrájené maso, osolíme a nalijeme do pekáčku vymaštěného máslem. Uvaříme v páře. Hotovou sedlinu vyklopíme a ještě...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele