- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Smažená treska
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Obalené ryby...
víceAljašská treska na víně
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Potom tresky poprášíme prosátou moukou a opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou,...
víceKapr na česneku (minutka)
Očištěného kapra opláchneme a nasekáme na porce. Maso mírně osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a opečeme na tuku. Potom porce zastříkneme vodou a dusíme doměkka. Nakonec přidáme...
víceKrůtí prsa s ananasem
Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Promícháme je se škrobem, bílky a osolíme. Maso vložíme do mírně rozehřátého oleje a za stálého míchání opečeme. Přebytečný tuk potom scedíme...
víceKuřecí maso po myslivecku
Kuřecí prsa (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na kousky. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na slanině, kterou jsme nakrájeli na kostičky a částečně roztavili. Přidáme...
víceZelná polévka
Kysané zelí překrájíme, propláchneme vodou, zalijeme částí vody a uvaříme do poloměkka. Z tuku a prosáté mouky připravíme světlou zásmažku, kterou zamícháme do předvařeného zelí. Vše zvolna...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele