- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Lilek plněný rýží a rajčaty
Omyté a osušené lilky zabalíme do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Vyjmeme, necháme vychladnout a podélně rozkrojíme. Dužinu z pečených lilků částečně vydlabeme a nakrájíme...
víceSmažený lilek v sýrovém těstíčku s rajčatovou omáčkou
Omyté a osušené lilky nakrájíme na kolečka a osolíme. Necháme chvíli stát. Z mléka, hladké mouky, nastrouhaného sýru, vajec a soli umícháme těstíčko. Plátky lilku namáčíme do těstíčka a...
víceSmažená baby karotka
Očištěné, omyté a okapané baby karotky podélně rozkrojíme a urovnáme na plochou mísu. Posypeme je solí a necháme asi 2 hodiny stát. Potom karotky obalíme v polohrubé mouce a rozšlehaných...
víceBrokolice s česnekem
Očištěnou brokolici rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě 7-10 minut. Scedíme a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji krátce osmahneme jemně nasekaný česnek. Přidáme brokolici...
víceSmažené kořeněné kalamáry
Očištěné, omyté a na kroužky nakrájené kalamáry osušíme papírovou utěrkou. V misce smícháme hladkou mouku, sůl, pepř a oregano. Kalamáry ve směsi obalíme a v pánvi ve vyšší vrstvě rozehřátého...
vícePlacičky z rybího filé
Omyté filé nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na pánvi na oleji. Po vychladnutí filé jemně umeleme. Z másla a 50g hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme mlékem a...
víceOkurkový salát s koprem
Salátovou okurku oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na dílky. V misce smícháme vodu s vinným octem, olejem, cukrem, solí a pepřem. Dílky okurky upravíme na salátovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele