- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Candát pošírovaný se zeleninou
Vodu smícháme s vínem a přivedeme k varu. Celer, mrkev a pórek očistíme a pokrájíme na hrubší nudličky. Společně s bobkovým listem, vymačkanou šťávou z citronu a novým kořením přidáme do vody,...
víceFettucine s houbami shiitake a restovanými žampiony
V hrnci osolíme vodu, přidáme kapku olivového oleje a těstoviny v ní uvaříme al dente. V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájené žampiony a houby shiitake smíchané s...
víceOkouník červený grilovaný podávaný na zeleninovém tataru
Filety okouníka očistíme, rozdělíme na cca 100g porce a zlehka zakápneme citronovou šťávou. Maso rozložíme na plech potřený částí olivového oleje a poklademe bylinkovým máslem. Vložíme do...
víceMušle gratinované s barevným chřestem
Mušle vložíme do zapékací mísy, přelijeme olivovým olejem, zakápneme šťávou z půlky citronu, ochutíme solí, pepřem a v troubě předehřáté na 170 - 180°C pečeme cca 6 minut. Mezitím do hrnce...
vícePečená zelenina s kozím sýrem
Zeleninu očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na libovolné tvary. Např. cuketu a lilek na plátky, papriku na kostičky a čekanku na čtvrtiny. Zeleninu proložíme plátky česneku, ochutíme...
víceŘímský salát s pečenými kuřecími plátky a caesar dresinkem
Římský salát ze spodní strany seřízneme a uvolníme všechny listy. Důkladně propláchneme a necháme okapat. Z pórku odřízneme nejdelší list a z něj po celé délce ukrojíme cca 0,5 cm tenký plátek...
víceSterilované srnčí stehno pečené na másle
Srnčí stehno vykostíme, důkladně omyjeme a prošpikujeme slaninou. Podle velikosti sklenice stočíme, svážeme nití a po všech stranách opečeme na rozpáleném másle. Vložíme do pekáče, osolíme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele