- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Frankfurtská bylinková omáčka
Dvě vejce vaříme cca 8 minut, vychladíme ve studené vodě, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Mezitím zbylá vejce rozklepneme, oddělíme žloutky a bílky. Žloutky v míse smícháme s hořčicí, přidáme...
víceJednoduchá mátová omáčka
Mátu opláchneme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme nahrubo. Vložíme do mixéru, přidáme cukr a 3 lžíce horké vody, důkladně promixujeme. Omáčku necháme vychladit v lednici. Před podáváním do...
víceFrancouzská bouillabaisse
Maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli rozčtvrtíme a pokrájíme na tenké proužky. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Petrželku opláchneme, osušíme a lístky také nasekáme. Rajčata spaříme...
víceHovězí vývar s tyrolskými knedlíčky a krupicovými nočky
Knedlíčky: Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Společně se slaninou nakrájenou na kostičky osmahneme na lžičce rozpáleného másla dokřupava. Omytou petrželku najemno nasekáme. Žemle nakrájíme...
vícePolévka s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
Vývar vlijeme do hrnce a přivedeme k varu. Oloupeme a nakrájíme česnek a zázvor a přidáme do polévky spolu s badyánem, kardamomem, rybí omáčkou a skořicí. Vložíme maso, zakryjeme a vaříme cca...
víceŽlutá hrachová polévka s masem
Sušený hrách nasypeme do cedníku, propláchneme studenou vodou a namočíme na 2 hodiny. Žebírka omyjeme, vložíme do hrnce spolu se zázvorem, hřebíčkem, novým kořením a bobkovým listem zalijeme 1...
víceSaté špízky s burákovou omáčkou
Maso nakrájíme na tenké, cca 10 cm dlouhé proužky. Oloupaný zázvor nastrouháme najemno a polovinu smícháme s 50 ml kokosového mléka, sójovou omáčkou, polovinou lžičky sambalu, koriandrem,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele