- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Krupicová kaše s máslem a kakaem
Postup při přípravě tohoto receptu je stejný jako u receptury Krupicová kaše s máslem a skořicí s tím, že k posypání použijeme místo skořice prosátý kakaový prášek.
vícePovidlové taštičky z bramborového těsta
Brambory uvaříme, necháme vychladnout a potom je jemně umeleme nebo nastrouháme. Přidáme k nim vejce, sůl, krupici a prosátou hrubou mouku. Vypracujeme těsto. Z těsta ihned vyválíme tenčí...
vícePolské pirohy
Kysané zelí propláchneme a okapané překrájíme. Potom zelí zalijeme trochou vody, přidáme nové koření, bobkový list a dusíme pod poklicí doměkka. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na tuku...
víceTopinky s česnekem
Starší chléb nakrájíme na menší krajíčky. V horkém sádle je po obou stranách opečeme do křupava. Nakonec topinky potřeme česnekem a mírně je osolíme. Ihned podáváme.
víceVejce sázené (volské oko)
Do horkých, tukem vytřených tvořítek vyklepneme vejce. Zvolna je upečeme tak, aby se bílek upekl a žloutek zůstal polotekutý. Dbáme, aby se žloutek při vyklepnutí neprotrhl. Mírně osolíme...
víceVejce vařené naměkko
Vejce opláchneme, vložíme do vařící vody a vaříme 3-4 minuty. Potom vejce vyjmeme, vložíme je do kalíšku nebo je pomocí lžičky vyjmeme ze skořápky do nahřátého skleněného pohárku nebo misky. ...
víceMíchaná vejce obložená šunkou
Do rozehřátého tuku vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce a zvolna mícháme, až směs zhoustne. Vejce posypeme omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou. Nakonec pokrm obložíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele