- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Rizoto s bažantím masem
Bažantí prsa vykostíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. Zeleninovou směs lehce ovaříme ve čtvrtlitru vody, scedíme, přelijeme studenou vodou a necháme...
víceKořeněný zajíc na žampionech
Maso vykostíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli zpěníme na oleji, přimícháme mrkev, maso...
víceZajíc s hlívou ústřičnou
Zajíce stáhneme, vykucháme, odblaníme, omyjeme, naporcujeme a osolíme. Hlívu ústřičnou uvaříme, scedíme a prochladlou nakrájíme na nudličky. Kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme, cibuli...
víceKančí kýta v kokosu
Cibuli nakrájíme najemno, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek rozdrtíme, zázvor a kokos nastrouháme. V misce promícháme cibuli, olej, feferonku, česnek, zázvor, kokos,...
víceGrilované srnčí maso se zázvorem
Srnčí kýtu nakrájíme na silnější nudličky, zázvor nastrouháme, česnek nakrájíme najemno. V míse smícháme maso se sójovou omáčkou, chilli omáčkou, česnekem, olejem, zázvorem a pod fólií...
víceBažant s ananasem
Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, oříšky posekáme, oloupaný ananas nakrájíme a kostičky. Maso z vykostěného bažanta nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a...
víceČevapčiči z jeleního masa
Cibuli nakrájíme na jemno, cuketu oloupeme a pokrájíme na nudličky, stejně tak rozkrájíme papriky i feferonku, které zbavíme semen. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zbylé suroviny, zalijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele