- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Máslové sušenky s kysanou smetanou
Ručním šlehačem vymícháme změklé máslo s cukrem, vejcem, smetanou, vanilkovým cukrem, solí, vodou a prosátou moukou. Z těsta uděláme bochánek, zabalíme do fólie a necháme přes noc v chladničce...
víceČokoládové řezy s polevou a mandlemi
Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky, přilijeme vlažnou čokoládu, kterou jsme rozpustili ve vodní lázni. Do směsi vmícháme prosátou moukou s kypřicím práškem a nakonec lehce vmícháme pevný...
víceTuňák v sezamu
Filety z tuňáka obalíme v sezamových semenech, cuketu a lilek očistíme, nakrájíme na plátky a osolíme. Kapii opečeme v troubě do hněda, sloupneme a zbavíme semen, plátky cukety a lilku...
víceFilé z tresky s kořeněnou omáčkou
Filé z tresky necháme téměř rozmrazit, potřeme hořčicí, osolíme a obalíme v mouce. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách a poté odložíme na teplo. Omáčku připravíme v hlubším rendlíku....
víceSrnčí maso se žampiony na víně
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na drobno, česnek na tenké plátky, petrželovou nať posekáme najemno. V hlubokém rendlíku rozehřejeme olej, vložíme do něj maso, cibuli,...
víceKokosky z kondenzovaného mléka
Troubu předehřejeme na teplotu 180 °C. Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl a kokosovou moučku. Sypké přísady promícháme a poté na ně nalijeme kondenzované mléko, těsto řádně promícháme....
vícePivní jablečný koláč
Na vál prosejeme mouku, do důlku vlijeme pivo, osolíme a nastrouháme tuhé máslo. Vypracujeme hladké těsto, vyválíme z něj placku o velikosti větší než koláčová forma, kterou vyložíme pečicím...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele