- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Sedmihradský tokáň
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Na tuku potom osmažíme cibuli a česnek nakrájené nadrobno, trochu podlijeme vínem, přidáme protlak a koření. Krátce povaříme a přidáme hovězí maso...
víceDivoká kachna na smetaně
Očistěnou kachnu hustě prošpikujeme slaninou, osolíme zevnitř i zvenku. V pekáči na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, koření a prolisovaný česnek....
víceTokáň ze zajíce
Zaječí maso zvolna uvaříme ve slané vodě. Vychladlé nakrájíme na nudličky, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Mezitím nakrájíme slaninu na kostičky, vyškvaříme a osmažíme na ní...
víceTokáň z divočáka
Maso z divočáka nakrájíme na slabé nudličky, potřeme olejem, osolíme, opepříme a dáme do chladna uležet na 2 hodiny. Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, na ní osmahneme cibuli...
víceCikánská skopová kotleta
Skopové kotlety naklepeme, potřeme česnekem se solí, opepříme, obalíme ve strouhance. Následně je osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran, přidáme nakrájená rajčata a zakryté necháme...
víceKachna na divoko
Očištěnou kachnu potřeme solí a pepřem, vložíme do pekáče a obložíme nastrouhanou kořenovou zeleninou a cibulí. Podlijeme bílým octem, zakryjeme poklopem a v mírně vyhřáté troubě dusíme, dokud...
víceHusí perkelt
Malé kousky husího masa prudce opečeme na husím sádle. Shrneme maso na jednu stranu a na mírném ohni osmažíme na výpeku cibuli nadrobno a prolisovaný česnek. Zasypeme paprikou a necháme zpěnit...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele