- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Mocca plovák
Ve sklenici promícháme instantní kávu, čokoládový nápoj v prášku a cukr. Postupně dolijeme sodovkou a mícháme, aby se cukr rozpustil. Přidáme zmrzlinu, zamícháme a podáváme se lžičkou a...
víceZmrzlina s mangem
Bílky ušleháme na pevný sníh, žloutky utřeme s cukrem a vše spojíme. Smetanu vyšleháme na tuhou šlehačku, vmícháme ke směsi. Přidáme rozmačkanou dužinu manga a dobře promícháme. Přendáme do...
víceMáslové chlebíčky s mandlemi
Šlehačem dobře uhněteme mouku, máslo, kukuřičnou moučku Maizena, cukr a mandlovou tresť na hladké těsto. Z těsta vytvoříme kouli, dáme ji do nevymazaného pekáčku 33 x 23 cm, uhladíme a...
víceKřehké sněhové vločky
Cukr smícháme s vejci, moukou a mlékem. Třeme, až se vytvoří pevné těsto. Zabalíme a dáme do lednice přibližně na 2 hodiny. Těsto rozdělíme na 32 kusů. Válečkem rozválíme 16 kousků na...
víceBroskvové galetky
Cukr, mouku, vejce a máslo zpracujeme na vláčné těsto. Vytvoříme z něj kouli, zabalíme a dáme ho na hodinu do lednice. Mezitím si připravíme náplň: broskve necháme okapat, osm půlek dáme...
víceFrancouzské jablkové koláče
Lístkové těsto necháme rozmrazit, polovinu těsta rozválíme na plát široký 36 cm. Podle dezertního talířku vykrojíme čtyři kruhy. Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a nakrájíme je na velmi...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele