- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Zapečená jáhlová kaše se švestkami
Jáhly v sítu 2x promyjeme vařící vodou (1 litr). Necháme je odkapat, pak je dáme do hrnce, zalijeme 1,5 litrem mléka, přidáme sůl (1 lžičku) a za občasného promíchání pomalu uvaříme kaši....
víceJáhlové šišky s mákem
Jáhly v sítu promyjeme 2x vařící vodou (1 litr), pak je dáme do hrnce s 5 dl vody a 1/2 lžičkou soli. Vaříme je 30 minut a vyklopíme je do mísy. Vychladlé smícháme s moukou na polotuhé až tuhé...
víceŘízek od našeho pekaře
Na masovém strojku pomeleme uzené vařené maso s žemlí, kterou jsme měli namočenou v mléce. Pomletou směs vložíme do mísy, přidáme sůl podle chuti, pepř, máslo, vejce, drobně pokrájenou...
víceKysané zelí z Valašska
Brambory oloupeme, omyjeme, pokrájíme na kostky, dáme do hrnce s 1,5 litrem vody, 1,5 lžičkou soli a lžičkou kmínu. Uvaříme je doměkka (20 minut), pak je slijeme z vody. Kysané zelí (pokud je...
vícePohankové knedlíčky se slaninou
Slaninu a rohlíky nakrájíme na malé kostičky. V pánvi si slaninu rozpustíme, přidáme k ní rohlíky a společně krátce osmažíme. Směs vyklopíme do mísy, přidáme pohankovou mouku, sůl, pepř,...
víceSmažené bílé myšky
Změklé máslo dáme do mísy, přisypeme 1 lžíci moučkového cukru, špetku soli a vše utřeme do pěny. Postupně za stálého šlehání přidáme vejce, mléko a mouku s práškem do pečiva. V pánvi...
víceDezert z angreštu
Zralé angrešty omyjeme, odebereme z nich přibližně 20 největších kusů, které odložíme stranou, a ostatní dáme do hrnce a rozmačkáme. Přilijeme k nim 1 - 1/2 dl vody a pod poklicí je při mírné...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele