- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Zapečené uzenina s hříbky a sýrem
Očistíme a omyjeme cibule, hříbky, rajčata. Vše pokrájíme na plátky. Silnější párky (nepo špekáčky) rozkrájíme na kolečka o síle asi 7 mm. V pánvi rozpálíme 2 lžíce másla s olejem, cibuli...
víceSardinky s kaviárovým máslem a sýrem
Do misky dáme měkké máslo, kaviár a máslo, dobře vymícháme. Tvrdý sýr nastrouháme, omyté sardinky rozřízneme od řitních otvorů k hlavám, vyjmeme vnitřnosti a hlavy odřízneme. Sardinky dobře...
víceUzená ryba na finský způsob
Tučnou mořskou rybu nebo filety z ryb (např. tuňák, losos, kapr, úhoř, aj.) vykucháme, omyjeme, odřízneme hlavu, ploutve i ocas. Rozřežeme ji na "podkovy", osolíme každý kousek a dobře...
víceDánská fazolačka
Velké barevné fazole dáme do hrnce se studenou vodou (1 litr) a necháme je namočené 10-12 hodin. Druhý den fazole scedíme, přilijeme čistou vodu (1,25 litru) a přivedeme k varu. Přidáme...
víceSkaninávské kanapky
Plátky tmavého i bílého chleba vypíchneme formičkami různé tvary, např. kolečka, trojúhelníky, čtyřlístek, květiny, srdíčka aj., přibližně do průměru 6 cm. V rendlíku si uvaříme ve 7 dl vody...
víceFinské chuťovky
Z čtyř plátků tmavého chleba vypíchneme formičkou různé tvary. např. trojúhelníky, čtyřlístek, kolečka, srdíčka aj., přibližně o průměru 6 cm. Polovinu chlebíčků potřeme slabě pikantní...
víceŠvédské jednoduché chuťovky
Z plátků bílého a slunečnicového chleba vypíchneme formičkou různé tvary. např. kolečka, srdíčka aj., přibližně o průměru 6 cm. Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Malé...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele