- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Alpská skopová žebírka
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na polovině másla zprudka osmažíme. Zalijeme horkou vodou a podusíme doměkka. Zatím oloupeme,nakrájíme cibule, v malém množství vody je uvaříme...
víceAlsaská zelná polévka
Zelí necháme okapat. Jablka oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na kostičky. Jablka spolu s opraným vínem vložíme do vroucího vývaru smíchaného s červeným vínem a necháme povařit...
víceAnanasový koláč ze šlehaného těsta
Koláčovou formu vyložíme papírem na pečení. Ušleháme máslo se třtinovým cukrem a potřeme jím papír. Kolečka ananasu narovnáme na utřené máslo s cukrem a mezi ně nasypeme sušené, nakrájené...
víceAnglický krém k ovoci
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny. Vanilkové lusky podélně nařízneme a vyškrábeme dřeň. Dřeň i lusky zalijeme mlékem, svaříme a necháme 15 minut louhovat. Lusky vyjmeme a horké mléko...
víceAsijský platýz
Na marinádu smícháme nakrájená kolečka zázvoru s česnekem, slunečnicovým a sezamovým olejem, sherry, sherry octem a sójovou omáčkou. Marinádou obalíme filety platýze. Nádobu s platýsem...
víceAvokádorá raita ke kuřecím stehýnkům
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Dvě lžíce oleje smícháme se sherry, chilli omáčkou, kari, cayenským pepřem, kmínem a česnekem. Marinádou potřeme maso a necháme nejméně 3 hodiny proležet....
víceAvokádový krém v loďkách z paprik
Rajče spaříme, ihned zchladíme ve studené vodě, oloupeme. Poté ho rozpůlíme, šťávu a semena vyjmeme lžičkou, dužinu nakrájíme na kostičky, trochu dáme stranou po pozdější použití. Pálivou...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele