- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Orecchiette s ostrým krémem
Očistíme špenát a řepu, zeleninu povaříme v osolené vodě 5 minut, scedíme a vymačkáme. V kastrolu rozehřejeme olej s česnekem nakrájeným na tenké plátky a rozdrobenou chilli papričkou....
víceOrecchiette s fenyklem a špenátem
Omyjeme fenykl, kuchyňsky upravíme a nasekáme na kousky. Přivedeme vodu k varu se šafránem a solí a vaříme v ní fenykl asi 15 minut, scedíme, když je „al dente". Špenát kuchyňsky připravíme. ...
víceŠpaldové fusilli s fetou a chřestem
Na plátky nakrájenou šalotku podusíme na trošce oleje, podlijeme bílým vínem a necháme několik minut vařit. Přidáme rozdrobenou fetu a zvolna necháme rozpustit. Omáčku rozmixujeme s troškou...
vícePenne s paprikovým krémem a mandlemi
Papriky upečeme zprudka dočerna, na pár minut přiklopíme, oloupeme a nakrájíme je na proužky. Najemno nasekáme cibuli, osmahneme na olivovém oleji, přidáme papriky a zeleninový vývar. Ztlumíme...
víceŽitné tagliatelle na houbách
Očištěné houby nakrájíme na slabé plátky a dáme stranou. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme najemno nasekaný česnek a chilli, pomalu necháme zesklovatět. Přidáme hříbky, posypeme je nadrobno...
víceFarfalle s cuketami, sardelkami a rukolou
Sardelky omyjeme a rozevřeme, přitom odstraníme hlavu a páteř. Omyjeme i cukety, podélně je nakrájíme na 4 díly, také odstraníme žlutý pestík. Rozehřejeme olej s jemně utřeným stroužkem...
víceTěstoviny a brambory po neapolsku
Šunku nakrájíme na maličké kostičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, pak na proužky a nakonec na stejně velké kostičky. Česnek i se slupkou rozkrojíme na 2 dílky, vyjmeme z...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele