- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Holandský jablečný koláč
Těsto na koláč: V míse smícháme mouku, cukr, máslo, droždí, mléko, žloutky a sůl. Vzniklou směs hněteme zhruba 10 minut, dokud se nevznikne vláčné těsto. Oloupaná nakrájená jablka vložíme...
víceRebarborový koláč s jahodami
K mouce přidáme máslo, špetku soli a s vodou vypracujeme hladké těsto. Zatím smícháme cukr s kukuřičnou moukou, nakrájenou rebarborou, skořicí a kousky jahod. Necháme marinovat 15 - 20 minut....
víceAnanasový koláč ze šlehaného těsta
Koláčovou formu vyložíme papírem na pečení. Ušleháme máslo se třtinovým cukrem a potřeme jím papír. Kolečka ananasu narovnáme na utřené máslo s cukrem a mezi ně nasypeme sušené, nakrájené...
víceVenkovské žemle
Mouku a sůl dáme do velké mísy, vložíme změklé máslo a vmícháme droždí. Uděláme uprostřed důlek a vlijeme vodu, mléko a med. Těsto zpracujeme ručně vařečkou nebo pomocí elektrického hnětače....
víceBulgurový salát s jarní cibulkou
Vinaigrette - francouzská zálivka [37226]: Připravíme si kyselou francouzkou zálivku, zvanou "Vinaigrette": do mísy dáme provensálské bylinky, sůl, pepř, cukr, citronovou šťávu, jablečný...
víceItalský rajčatový salát
Zálivka: smícháme olivový olej, ocet, cukr, sůl a pepř podle chuti. Rajčata rozkrojíme na půlky, vydlabeme dužinu a každou půlku nakrájíme na výseče. Soudková rajčata nakrájíme na plátky,...
víceRuský okurkový salát
Z okurky odstraníme semena, případně i měkký vnitřek. Okurku nakrájíme na dílky a upravíme na mísu. Zálivka: smícháme vodu, ocet, olej, cukr, podle chuti sůl a pepř. Zálivku nalijeme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele