- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Artyčoky v olivovém oleji
Čerstvé artyčoky zbavíme stonku a listů, omyjeme a pokapeme citrónovou šťávou. Brambory a mrkev pokrájíme na drobnější kousky, cibulky oloupeme. Artyčoky přidáme k zelenině, vše zalijeme...
víceAvokáda s krevetami
Avokáda omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Dužinu pokapeme citronovou šťávou. Citrony oloupeme, dužinu pokrájíme na menší kousky. 50 ml citronové šťávy smícháme s olejem a hořčicí. Osolíme...
víceBerek s náplní ze syrového masa
Z mouky, vejce, soli a trošky vlažné vody vypracujeme hladké těsto, které necháme 15 minut odležet v chladu. Poté těsto rozválíme na tenký plát, vykrajujeme kolečka o průměru 10 cm. Na...
víceBramboráčky s rybou
Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Brambory zbavíme přebytečné vody, přimícháme cibuli, pokrájené matjesy, chilli, drcený česnek, sůl,...
víceBrambory á la sarladaise
Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, namočíme do studené vody a uvedeme k varu, poté ihned slijeme a necháme okapat. Sádlo rozehřejeme na pánvi a rozprostřeme na něj plátky brambor. ...
víceBrambory se smetanovou zálivkou
Brambory omyjeme a dáme vařit se slupkou do vroucí, osolené vody. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Ořechy pokrájíme na drobnější kusy. Celer nakrájíme na drobnější kousky. Sýr nahrubo...
víceBylinkové máslo
Bylinkové máslo vytvoříme smícháním másla s nasekanými bylinkami. Přidáme utřený česnek. Směs ochutíme solí a pepřem dle chuti. Bylinkové máslo využijeme například na pečené jehněčí maso,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele