- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Candát s kari omáčkou
Šalotku oloupeme a pokrájíme na jemno. Porce ryby omyjeme, osušíme a osolíme. Lososa pokrájíme na menší kousky a rozmixujeme, přidáme žloutky a zakysanou smetanu. Mrkev očistíme a nakrájíme na...
víceDrůbeží játra a srdíčka s mandlemi
Vnitřnosti omyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Mandle opražíme nasucho. Česnek oloupeme a pokrájíme najemno. Olej rozpálíme, vnitřnosti na něm osmahneme, přidáme česnek, petržel a...
víceVepřová panenka s datlovou nádivkou
Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Datle nakrájíme a smícháme s polovinou mandlí, polovinou česneku a opepříme. Maso podélně nařízneme, potřeme řezné plochy hořčicí, naplníme...
víceSvíčková Wellington
Maso osolíme a opepříme. Šalotky oloupeme a pokrájíme najemno. Housku pokrájíme na kostičky, namočíme do mléka a necháme 10 minut máčet, poté vyjmeme a vymačkáme přebytečné mléko. Žampiony...
víceKrůta s nádivkou
Veku pokrájíme na plátky, ty rozložíme na plech a nasucho necháme 10 minut opéct v troubě při 175°C. Poté vyjmeme a necháme vystydnout. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a pokrájíme na malé...
víceTuňák s pikantní rajčatovou omáčkou
Tuňáka omyjeme a nakrájíme na plátky o síle 4 cm. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme najemno. Petržel nasekáme na drobné kousky. Rajčata omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Olej rozpálíme...
víceSardinky s omáčkou z oliv
Sardinky omyjeme, opepříme a každou z nich obalíme plátkem slaniny a potřeme olejem. Olivy pokrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Rybky necháme 5 minut grilovat nad rozpáleným grilem....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele