- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Fettuccine s uzeným lososem a řeřichou
Ve velkém hrnci přivedeme k varu mírně osolenou vodu, přidáme těstoviny a vaříme je 10 minut, dokud nejsou měkké, zároveň však pevné. V hluboké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme česnek...
víceTěstoviny s omáčkou pesto
Ve velkém hrnci přivedeme k varu mírně osolenou vodu, přidáme těstoviny a vaříme je 10 minut, dokud nejsou středně měkké. Polovinu bazalky, polovinu petrželky, česnek, piniové oříšky a tvaroh...
víceÚstřice se špenátem
Troubu předehřejeme na 230 stupňů Celsia. Listy špenátu zbavíme řapíků a opláchneme je pod studenou vodou. Přendáme je do hrnce, překryjeme pokličkou a špenát zahříváme na silném ohni 3 minuty...
víceArtyčoky s teplou zálivkou
Salátové listy polníčku a roekty připravíme do mísy. Do další mísy nalijeme studenou vodu, 2 lžíce citronové šťávy. Z artyčoků vyndáme stonek, seřízneme spodní část a všechny tmavé vnější...
víceStudená pěna ze pstruha
V hluboké pánvi vaříme 3 minuty rybí vývar, vermut, limetkovou šťávu a cibuli. Přidáme kůží dospod filety ze pstruha, pánev zakryjeme pokličkou a pstruha dusíme 3 minuty. Potom ho necháme v...
vícePlacičky s krabím masem
Krabí maso, rybí filé, červenou chilli papričku, česnek, zázvor, citronelu, koriandr a bílek důkladně rozmixujeme, dáme do misky, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme půl hodiny až hodinu...
víceProsciutto s čerstvými fíky
Z plátků šunky odstraníme tuk, šunku upravíme na talíře tak, aby se mírně překrývala, podle chuti ji opepříme. Fíky nakrájíme ostrým nožem po délce na čtvrtky a rozložíme na plátky šunky....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele