- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Houbová marináda
V misce smícháme sušené houby, tymián, rozmarýn, sušený česnek a zalijeme slunečnicovým olejem. Promícháme a na 30 minut odložíme do chladničky. Poté vyjmeme a můžeme používat.
víceŠlehačka Grand Marnier
Do mísy nalijeme smetanu a pomocí elektrického šlehače ji vyšleháme do tuha. Poté do šlehačky opatrně přimícháme višňový likér.
vícePomerančové žemličky
Do hrníčku rozdrobíme droždí, přidáme 50 g cukru, zalijeme troškou vlažného mléka a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, uprostřed uděláme důlek a kvásek do něj nalijeme. Přidáme...
víceTěstovinový nákyp s brokolicí a ricottou
Farfalle uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Slijeme a necháme okapat. Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Vejce rozklepneme, bílky...
víceMangový sorbet s pomeranči
Uvaříme zelený čaj, necháme vylouhovat a přimícháme třtinový cukr. Mango omyjeme, očistíme a dužinu nakrájíme na kostičky, které pomoci ručního mixéru rozmixujeme na pyré, poté smícháme se...
víceKlobásky s rajčatovou omáčkou
Na pánvi rozpálíme polovinu oleje a osmažíme na něm ze všech stran klobásky. Pak klobásky vyjmeme a necháme vychladnout. Rozpálíme na pánvi zbytek oleje a osmažíme na něm najemno nakrájenou...
víceJehněčí karé na červeném víně
Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Kotlety zbavíme tuku a do masa vetřeme pepř a sůl. Ve velké pánvi rozpálíme olivový olej a kotlety na něm zprudka opečeme 1 minutu po každé straně. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele