- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Sýr Feta s houbami
Sýr Feta zabalíme do utěrky a zatížíme, aby se zbavil přebytečné tekutiny. Necháme asi 1 hodinu odstát. Poté sýr vybalíme a nakrájíme na 8 slabších plátků. Do pánve dáme máslo a olej z...
víceHovězí hamburger se zázvorem
Sýr Tofu zabalíme do utěrky a zatížíme talíři, aby vytekla přebytečná tekutina. Poté vložíme do mísky a sýr rozmačkáme na kaši. Přidáme hovězí mleté maso, nakrájenou šalotku, strouhanku,...
víceSalát s kousky krůtího masa
Do většího rendlíku nalijeme dashi a přivedeme k varu. Přidáme krůtí maso, povaříme asi 12 minut. Odstavíme z plotny a necháme 20 minut odstát. Poté maso i vývar přelijeme do větší mísy a dáme...
víceLehký salát z brambor
Do hrnce dáme vařit vodu. Mezitim brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Když se začne voda vařit, vhodíme tam brambory a vaříme asi 10 minut, dokud nejsou měkké. Poté je...
víceZeleninový salát se zálivkou
Zelí, mrkev a kedlubnu nastrouháme na velmi tenké proužky. Kedlubnu osolíme a necháme asi na 15 minut stát ve vodě, poté scedíme. Vše dáme do velké mísy. V menší misce smícháme majonézu, ocet...
víceLetní salát se zálivkou
Rukolu propláchneme ve studené vodě a natrháme na kousky. Rajčata i ovčí sýr rozkrájíme na malé kousky. Řasu Wakame nastříháme na proužky. Do menší misky vlijeme sójovou omáčku, rýžový ocet,...
víceKrůtí řízek ve strouhance
Na kuchyňské prkénko si položíme krůtí řízky, které zlehka naklepeme a po okrajích uděláme menší zářezy, aby se maso nekroutilo. Maso obalíme v hladké mouce, poté v ušlehaném vajíčku a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele