- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Omeleta s omáčkou
Do větší mísy dáme mouku, škrob a prášek do pečiva. V jiné misce smícháme dashi, miso a mirin. Do misky s moukou dáme vejce a směs z dashi. Propracujeme tak, aby vzniklo těstíčko. Potom...
víceRendlík plný různých chutí
Do většího hrnce nalijeme vodu do které namočíme asi na 50 minut řasu kombu. Poté hrnec dáme na plotnu a přivedeme k varu. Vaříme asi 20 minut a pak řasu vyndáme. Do hrnce dáme kousky krůtího...
víceHovězí s dashi omáčkou
Ve velkém hrnci smícháme dashi, mrkev, nať petržele, šalotku a zázvor. Přivedeme k varu. Mezitim si hovězí maso stáhneme provázkem, aby drželo tvar. Maso dáme do vývaru z dashi a zeleniny. Za...
víceMasové kuličky s dashi omáčkou
Připravíme si mlýnek na mletí surovin. Maso v něm umeleme, přidáme nasekanou šalotku, zázvor, vejce, saké, sójovou omáčku, mirin a promícháme. Do mísy přisypeme strouhanku a zpracujeme v těsto...
víceVařené hovězí maso se zázvorem
Do většího hrnce nalijeme olej, rozpálíme a vhodíme na kostky nakrájené hovězí maso. Smažíme asi 5 minut ze všech stran. Maso vyndáme a dáme stranou. Z hrnce vylijeme olej, vyčístíme ho a...
víceKořenová zelenina s masem
Celer očistíme, oškrábeme a omyjeme. Nakrájíme ho na 2 cm široké proužky. Do větší mísy nalijeme vodu s octem, vložíme celer a necháme ho asi 20 minut namočený. Poté scedíme. Kořen lotosu...
víceSměs obalená kurkumou
Ve větším hrnci necháme rozehřát máslo s rostlinným olejem a jednou lžící slunečnicového oleje. Přidáme nakrájenou šalotku a za pozvolného míchání smažíme 10 - 12 minut. Do pánve vlijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele