- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Bylinkové pesto
Bazalku, pažitku rozmarýn omyjeme, osušíme, nahrubo nasekáme a vložíme do mísy. Česnek oloupeme a přidáme k bylinkám, nakonec do mísy nalijeme olivový olej a přidáme 2 lžíce nastrouhaného...
víceCelerová marmeláda s bylinkami
Celer očistíme a nakrájíme na kostičky, červenou cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. V hrnci rozpustíme máslo, vložíme do něj cibuli s celerem a 5 minut restujeme. Přidáme tymián, cukr a...
víceRumpsteak plněný Nivou
Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 silnější plátky. Pomocí ostrého nože do každého plátku vyřízneme kapsu. V misce rozmícháme nivu s máslem tak, aby vznikla hladká pasta,...
víceSmažený rumpsteak na chilli
Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější plátky. Steaky vložíme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, sůl, pepř, worcester, koňak, třtinový cukr a vše...
víceVepřová panenka s čedarem
Hovězí panenku omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Osolíme a posypeme steakovým kořením. Ve větší pánvi rozpálíme polovinu olivového oleje a na kolečka nakrájenou jarní cibulku...
víceHovězí roštěnec s ančovičkovou omáčkou
Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a vložíme do mísy. Přilijeme olivový olej, na jemno nasekaný tymián a bazalku, mísu zakryjeme a uložíme na 60 minut marinovat do...
víceHovězí svíčková v bylinkové krustě
Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Steaky vložíme do mísy a promícháme s bazalkovým pestem, najemno nasekanou pažitkou, solí a pepřem. Rozšleháme vejce, steaky jimi...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele