- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Rybí filety z cejna s jogurtovou zálivkou
Filety z cejna nebo jiné bílé ryby (čtyři porce o váze asi 180 g) zbavíme kůže. V keramické misce připravíme marinádu smícháním pálivého kari koření, garam masaly, rostlinného oleje, citronové...
víceMořský jazyk na citronovo-petrželkovém másle
Mořské jazyky (kusy o hmotnosti asi 350 g) zbavíme šupin, vykucháme, očistíme. Nůžkami odstřihneme všechny ploutve, po obou stranách 1 cm od kraje nařízneme. Připravené ryby dáme tmavou...
víceLososí piroh (kulebjaka)
Dlouhozrnnou rýži uvaříme podle návodu a 1 hodinu necháme chladnout. Mezitím uvaříme 2 středně velká vejce natvrdo (vložíme do studené vody a jakmile voda začne bublat vaříme 10 minut), pod...
víceOpečená kořenová zelenina (rösti)
Nahrubo nastrouhané brambory, pastinák, mrkev a tuřín vložíme do čisté utěrky a vymačkáme vodu. Na teflonové pánvi rozpustíme máslo a ohřejeme olej, přidáme nasekanou cibuli, oloupaný a...
víceKrůtí řízky se sušenou šunkou
Ve folií naklepeme krůtí plátky (1 kus o váze asi 100g), po naklepání a vybalení z fólie rozřežeme podélně napolovic, osolíme, opepříme. Troubu nastavíme na teplotu 190°C. Pak připravíme...
víceZelenina s mozzarellou
Ve slané vodě 2 minuty do poloměkka vaříme nudličky mrkve a plátky salátových brambor, uvařené necháme okapat. Omáčku připravujeme v hluboké pánvi s těžkým dnem. Malou nasekanou cibuli a...
víceCizrna a koriandr zapečené v rajčatech
Dva plátky tmavého chleba z předešlého dne pečeme 20 minut v troubě při 160°C, potom rozmixujeme, aby vznikla strouhanka. Upravíme teplotu trouby na 200°C. Z velkých rajčat odřežeme vršky,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele